Regály do garáže

Jen taková drobnost, ale může se to hodit. Do garáže budete skoro určitě potřebovat regálový systém. Znáte to, na takové to domácí skladováníčko.

Okoukli jsme regály v OBI, ale nebyli jsme úplně u vytržení. Provedení nebylo extra fortelné a hlavně neměli skladem přesně ty rozměry, co jsme potřebovali. Proto jsme se obrátili na starý dobrý internet, který opět nezklamal. Zboží jsme nakonec vybrali na webu ceskeregaly.cz, což se ukázalo jako šťastná volba.

Jako základní modul jsme vzali tohoto krasavce – šířka 120 cm, hloubka 45 cm (30 nám přišlo vratké a 60 už by se nevešlo), výška 210 cm (výš bych nešel už kvůli stabilitě). Regál vypadá dobře. Příště bych akorát vzal o poličku víc.

Regály Biedrax

Zboží dovezli během 2-3 dnů v naprostém pořádku. Počítejte ale s tím, že si regály budete muset sestavit sami. Ale kdo prošel vysokou montážní školou fy Ikea, ten se toho nemůže zaleknout. Naše verze se nešroubuje – regály jen musíte sbouchat dohromady gumovým kladívkem. Výrobce doporučuje použít rukavice a můžu vám soukromě říct, že ví proč.

Biedrax regály detail

Stejných regálů jsme vzali 5 – tady už je celá pětice v plné kráse. Zatím nám připadá, že výrobek funguje skvěle. A to se přiznáme, že jsme regály ani nekotvili do zdi – po zaplnění působí velmi stabilně.

Kovové regály Biedrax 120x210x45

Pětice regálů stála asi 6000 Kč. Jsme spokojení – klidně bychom to od Českých regálů vzali znovu.

The post Regály do garáže appeared first on Náš domek.

Celý text naleznete na serveru (http://nasdomek.cz) zde.

Comments are closed.