Milí přátelé Aubriety,
Vy, co čtete můj blog pravidelně víte, jak nerada vařím. Mým cílem je nakrmit celou rodinu a přitom nestrávit celý den v kuchyni, neb v přírodě je lépe. Ovšem čas od času je potřeba uvařit něco pracnějšího. Navíc miluji dýně, zatím je nepěstuji, ale líbí se mi dýně jako „kytka“, ten plod a tak…
Dýně je teď opravdu v kurzu, ve všech hipsterských kavárnách si na podzim můžete dát dýňový koláč. Kromě dýně ještě taky miluji hipster kavárny …
Zkrátím to, uvaříme si ten klasický, stylový, americký pumpkin pie. Abych se nechlubila cizím peřím a taky neopisovala z cizích webů (to fakt nedělám), tak Vám rovnou nabídnu odkaz KLIK s podrobným návodem, jak na něj – na ten koláč. Berte to prostě jako recenzi na recept.
Recept je jednoduchý, takřka bez cukru – použijete javorový sirup a med a ve výsledku koláč drží tvar a u nás doma ani nestihl vychladnout.
Krásné dny příští,
Vaše Aubrieta
Celý text naleznete na serveru (http://aubrieta.cz) zde.