Pumpkin

Milí přátelé Aubriety,

Vy, co čtete můj blog pravidelně víte, jak nerada vařím. Mým cílem je nakrmit celou rodinu a přitom nestrávit celý den v kuchyni, neb v přírodě je lépe. Ovšem čas od času je potřeba uvařit něco pracnějšího. Navíc miluji dýně, zatím je nepěstuji, ale líbí se mi dýně jako „kytka“, ten plod a tak…

DSC_0881

Dýně je teď  opravdu v kurzu, ve všech hipsterských kavárnách si  na podzim můžete dát dýňový koláč. Kromě dýně ještě taky miluji hipster kavárny …

DSC_0907
a moc ráda fotím kytky…

DSC_0886

 

Zkrátím to, uvaříme si ten klasický, stylový, americký  pumpkin pie. Abych se nechlubila cizím peřím a taky neopisovala z cizích webů (to fakt nedělám), tak Vám rovnou nabídnu odkaz KLIK  s podrobným návodem, jak na něj – na ten koláč. Berte to prostě jako recenzi na recept. 

DSC_0930

 

Recept je jednoduchý, takřka bez cukru – použijete javorový sirup a med a ve výsledku koláč drží tvar a u nás doma ani nestihl vychladnout.

Krásné dny příští,

Vaše Aubrieta

Co všechno s dýní
Podzimní truhlík
Dýně

Celý text naleznete na serveru (http://aubrieta.cz) zde.

Comments are closed.